Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر مجمع فعالان فضای مجازی در ادامه عنوان کرد: محتواهای تلگرام قابل انتقال به یک پیام رسان داخلی و یا حتی وب هستند و به راحتی می توان فضاهای کسب و کار و اشتغال را از تلگرام به فضای جدید منتقل کرد تا دیگر مشکلی هم برای این افراد به وجود نیاید.

مهدی صرامی، کارشناس فضای مجازی و مدیر مجمع فعالان فضای مجازی در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در خصوص فیلتر شدن تلگرام و ادعای برخی مبنی بر مشکلاتی که برای فضای کسب و کار به وجود آمده است اظهار داشت: می توان از چند بعد به بحث اشتغال در تلگرام توجه داشت که در حال حاضر آمارهای بسیار ضد و نقیضی از 9هزار نفر تا چند میلیون نفر در خصوص افراد شاغل درتلگرام منتشر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در شرایطی که رئیس جمهور اعلام کرده است 30 هزار نفر در تلگرام شاغل هستند، بقیه افراد مرتبط و غیر مرتبط آمار متفاوت تری از شاغلین در این فضا اعلام کرده‌اند. که جای تاسف است مقامات مجبور هستند آمارهایی را اعلام کنند که تناقضات زیادی ببین آنها دیده می شود.

 

آمارهای متناقض ناشی از عدم تسلط بر فضای کسب و کار تلگرامی است

مدیر مجمع فعالان فضای مجازی با بیان اینکه آمار های متناقض از شاغلین در تلگرام نشان می دهد که تا کنون کار عقلانی و درستی در این فضا صورت نگرفته است گفت: اگرچه آمارهای مختلفی از شاغلین در این فضا منتشر می شود اما هیچ اشرافی بر نحوه عملکرد و نوع شغل آنها دیده نمی‌شود. در حال حاضر هر کس مجبور شده است بر اساس نیاز خود آمارهایی را ارائه کند.

صرامی با بیان اینکه این تناقضات در هفته گذشته بسیار زیاد شده است و مردم آن را درک کرده اند گفت: تلگرام دارای دو بخش است که بخش اول شامل نرم افزار پیام رسانی تلگرام بوده و بخش دوم محتواو اطلاعات موجود در این فضاست که البته بخش دوم که همان اطلاعات و محتواهای موجود در آن در سرورهای داخلی کشور وجود دارد.

 

توانایی انتقال اطلاعات کانال ها به یک نرم افزار داخلی وجود دارد

وی ضمن اشاره به خرید CDN ها از سوی وزارت ارتباطات عنوان کرد: وزارت ارتباطات با حمایت های ویژه خود از تلگرام، فضایی را برای نگه داشتن یک کپی از اطلاعات تلگرام در دست دارد به این صورت که هرگاه بخواهد بتواند از این اطلاعات استفاده کند و اگر وزارت ارتباطات بخواهد صادقانه برخورد کند می تواند همان CDN هایی را که در اختیار دارد در قالب یک پیام رسان داخلی و یا تحت وب در دسترس عموم مردم قرار دهد.

مدیر مجمع فعالان فضای مجازی در ادامه عنوان کرد: محتواهای تلگرام قابل انتقال به یک پیام رسان داخلی و یا حتی وب هستند و به راحتی می توان فضاهای کسب و کار و اشتغال را از تلگرام به فضای جدید منتقل کرد تا دیگر مشکلی هم برای این افراد به وجود نیاید.

صرامی با اشاره به کانال های تلگرامی تصریح کرد: بیشتر موارد استفاده مردم به صورت روزمره کانال های تلگرامی است که اشتغال های تلگرامی در قالب این کانال ها فراهم شده و همه این کانال ها بر روی CDN هایی که از طریق وزارت ارتباطات خریداری شد در داخل کشور وجود دارد.

وی با اشاره به خدمات رسانی هایی که در حال حاضر از سوی وزارت ارتباطات برای پیام رسان تلگرام صورت می گیرد عنوان کرد: اخیراً تلگرام فیلتر شده که این خواست و اراده دولت و برخی از نهادهای امنیتی بوده است اما در طول این جریان مشخص شد که مسئول تلگرام حاضر به همکاری در هیچ سطحی با ایران نیست.

 

امنیت کشور از تعطیل شدن یک هفته ای چند کسب و کار تلگرامی مهم تر است

مدیر مجمع فعالان فضای مجازی تا زمانی که مسئولان ایرانی به این نتیجه نرسند که تلگرام در ناامن کردن فضای مجازی و حقیقی کشور نقش ندارد، طبیعتاً این اختلال ادامه خواهد داشت و امنیت کشور مهم تر از تعطیل شدن یک هفته ای تعدادی از کسب و کارهای تلگرامی است.

صرامی با بیان اینکه اگر کسی نگران اشتغال مردم در فضای تلگرام است، این کانال ها را به بستر داخلی انتقال بدهد تصریح کرد: اطلاعات کانال های اشتغال و حتی خبری کاملاً قابل انتقال به داخل کشور است و حتی زمان زیادی هم از مسئولان نخواهد گرفت.

وی همچنین تصریح کرد: در شرایطی که اطلاعات تلگرام هم موجود بوده و هم منتشر شده و هم روی سرورهای داخلی وجود دارد و تنها یک اراده برای در دسترس قرار دادن آنها در صفحات وب و یا یک پیام‌رسان داخلی می‌خواهد و همه کسانی که عضو کانال‌ها بوده‌اند می‌توانند به راحتی به تمام محتواهای کانال‌ها دسترسی داشته باشند.

مدیر مجمع فعالان فضای مجازی با بیان اینکه لینک تمام کانال‌های تلگرامی می تواند از طریق یک پیام رسان داخلی فعال شود گفت: برای وزارت ارتباطات کاری ندارد که لینک کانال ها را به صورت تحت وب فعال کرده و در دسترس عموم مردم قرار دهد.

صرامی با بیان اینکه بعضی از پیام رسان های داخلی در حال حاضر این خدمات را ارائه می دهند گفت: این پیام‌رسان ها با نام‌های مختلف در حال عرضه اطلاعات تلگرام در قالب های مختلف هستند و مشکلی هم برای آنها به وجود نیامده است که امکان تداوم اشتغال مردم از این فضا وجود دارد.

وی همچنین افزود: چگونه مسئولینی که دم از اشتغال مردم و فرصت های شغلی می زنند از آنچه که به صورت علنی در این فضا وجود دارد و فرصت هایی که اینگونه می توانند استفاده کنند آگاهی ندارند. در حقیقت اشتغال تلگرامی بهانه ای شده است که یک سری مسئولیت ها به درستی انجام نشود.

مدیر مجمع فعالان فضای مجازی عنوان کرد: از طرف دیگر باید توچه داشت تا چه اندازه یک نرم افزار خارجی می تواند ایجاد اشتغال کند، هر پیام رسان اشتغال و فرصت های شغلی را بیشتر برای آن کشور و منطقه ای که مالک آن نرم افزار است فراهم می کند و در حال حاضر درآمد های تلگرامی به سمت سازنده آن رفته و شغل اصلی تلگرام برای سازندگان آن است.

 

 

انتهای پیام/ط

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۰۳۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای پروژۀ فیبر نوری در هرمزگان تسریع می‌شود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید حمیدرضا اعرابی، در سفر به منطقه جنوب شرق، ضمن برگزاری نشست صمیمی با کارکنان منطقه، از واحد‌های مختلف ارتباطات ثابت و سیار و مانیتورینگ رگولاتوری بازدید کرد و بر لزوم نظارت هوشمند و لحظه‌ای شاخص‌های کیفی شبکه تأکید کرد.

معاون نظارت بر امور پستی، ارتباطات و فناوری اطلاعات، در جلسه‌ای مشترک با حضور مدیرعامل شرکت پیشگامان به عنوان مجری طرح فیبر نوری در استان هرمزگان، اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات و شرکت ارتباطات زیرساخت این استان، میزان پیشرفت پروژۀ فیبر نوری در هرمزگان را بررسی و ارزیابی کرد.

اعرابی همچنین در نشستی با حضور معاون عمرانی استانداری هرمزگان، بر اهمیت افزایش همکاری شهرداری‌های استان با شرکت پیشگامان در راستای تسریع اجرای پروژۀ فیبر نوری تأکید کرد.

معاون نظارت بر امور پستی، ارتباطی و فناوری اطلاعات رگولاتوری، به همراه مدیر عامل، نمایندگان و پیمانکاران شرکت پیشگامان، از تمام مراحل اجرای پروژۀ فیبر نوری بندرعباس بازدید و مقرر کرد این شرکت سرعت پیشرفت پروژه و سطح اتصال منازل و کسب و کار‌ها به اینترنت فیبر نوری در شهر بندرعباس و کل استان را افزایش دهد.

وی همچنین بر استفاده از تمام ظرفیت‌های موجود منطقه و بکارگیری بسیج نیرو‌ها در راستای نظارت دقیق‌تر و تسریع در فرآیند بازدید‌های میدانی و برگزاری جلسات کنترل پروژه منظم و هفتگی توسط منطقه تاکید کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مذاکره وزارت ارتباطات برای ارتقای کیفیت مودم‌های داخلی + فیلم
  • آخرین تلاش‌های دلار تلگرامی برای حفظ حمایت ۶۰
  • مذاکره وزارت ارتباطات برای ارتقا کیفیت مودم‌های داخلی + فیلم
  • اجرای پروژۀ فیبر نوری در هرمزگان تسریع می‌شود
  • رتبه اول کشوری در زمینه انجام تکالیف قانونی صدور مجوز
  • وزارت ارتباطات در تکالیف قانونی صدور مجوز اول شد
  • حفاظت از داده‌های شخصی کاربران موجب رشد پایدار اقتصاد دیجیتال است
  • نرخ‌گذاری دلار کانال‌های تلگرامی در روز تعطیل/ خرید و فروشی نیست
  • عکس معناداری که آذری جهرمی منتشر کرد
  • وب‌سایت‌هایی که برای هک اکانت تلگرام استفاده می‌شوند